Viering Vlaamse en Nationale Feestdag

De festiviteiten naar aanleiding van de Vlaamse en Nationale Feestdag worden dit jaar opnieuw door gemeentebestuur en Cultuurraad georganiseerd.

Lees meer
 
Loketten gesloten op vrijdag 11 juli 2014

De zes loketten van het Lokaal Bestuur zijn gesloten op vrijdag 11 juli 2014 naar aanleiding van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap.

Lees meer

 
Fotowedstrijd 'Herenthout in beeld'

De tweede editie van de fotowedstrijd 'Herenthout in beeld' van het Lokaal Bestuur van Herenthout loopt nog tot en met 15 september 2014.

Lees meer
 
Word ‘vriend van den tap’ en win een bakfiets of andere mooie prijzen!

Drink je water zoals je pintjes en word 'vriend van den tap'. Drink twee weken lang kraantjeswater in plaats van flessenwater en ontdek zo de vele voordelen ervan. Kraantjeswater is makkelijk, goedkoop en gezond.

Lees meer

 
Ik ga op vakantie en neem mee 0,0000005 gram e-boeken

Hou je van lezen op vakantie maar zeul je liever geen dikke turven mee naar je vakantiebestemming? Dan is er nu dé oplossing, tenminste als je beschikt over een tablet, smartphone, iPad, iPhone …

Lees meer
 
Een propere buurt is een plezantere buurt!

Maak ook van je buurt een plezantere buurt. Je kan met de hele buurt de polonaise of cancan dansen, een straatfeest organiseren of een grote barbecue houden. Maar je kan ook niets doen. Want voor een plezantere buurt hoef je helemaal niets te doen.

Lees meer